Om klubben

 

Salten Taekwon-Do klubb ble stiftet i 1996, og har siden den gang hatt et variert treningstilbud for Bodøs befolkning.

Klubben har hovedbase i Bankgata Flerbrukshall, der de fleste medlemmene våre trener. Vi har i tillegg partier som trener på Rønvikleira i Bodø Næringspark, på Mørkvedbukta skole og på Tverlandet skole.

Klubben har medlemmer fra de yngste på 6 år til de eldste på rundt 60 år. Klubben vår egner seg for alle, uansett om du vil trene for å bli i bedre form, for å komme inn i et positivt miljø, eller om du trener for en gang kanskje å bli verdensmester.

Salten Taekwon-Do Klubb trener ITF Taekwon-Do. Vår organisasjon, National Taekwon-Do Norway (NTN) vektlegger KVALITET, TRYGGHET og ETIKK. Vi søker å ivareta de tradisjonelle verdier innenfor martial arts-trening hvor det høyeste mål er å oppnå en fysisk og mental likevekt.

Vår KVALITET står for:

 • Høyt utdannede og kvalifiserte instruktører
 • Profesjonell administrasjon og ledelse
 • Strenge krav for å bli kvalifisert til nye beltegrader
 • Høy faglig kompetanse, både teoretisk og praktisk
 • Pedagogisk godt utarbeidede pensumbøker og kurs

Vår TRYGGHET står for:

 • Sikkerheten under trening er høyt prioritert
 • Miljøet er sosialt trygt med en vennlig og positiv atmosfære
 • Trening av NTN Taekwon-Do gir en indre ro og harmoni og er med på å gi et positivt selvbilde og god selvtillit.

Vår ETIKK står for:

 • NTN Taekwon-Do er en verdibasert aktivitet. Vi ønsker å bidra til at samfunnet blir et bedre og fredeligere sted å være, gjennom å utdanne våre medlemmer til positive, høflige og etisk skolerte mennesker med en sterk moral som kan ta ansvar for seg selv og sine omgivelser.

 

Verdier

Alle våre instruktører legger opp treningene etter fem verdipunkter som styrer oss i det daglige arbeidet i klubben. Disse fem verdiene er sortert i følgende prioriterte rekkefølge:

 1. Treningsglede
 2. Gode verdier
 3. Personlig utvikling
 4. Sosial kompetanse
 5. Prestasjon

Disse verdiene er noe alle instruktører i klubben regelmessig reflekterer over gjennom deltakelse på instruktørkurs og klubbens instruktørmøter.

 

Instruktørkompetanse

Alle instruktører i klubben vår har gjennomgått en rekke instruktørkurs, og alle instruktører har minimum godkjent Trener 1 status i Norges Idrettsforbund (NIF). I tillegg har alle instruktører vært gjennom en opplæringsperiode som hjelpeinstruktør før man blir instruktør.