Vipps faste betalinger

Klubben holder på å skifte medlemssystem. I den forbindelse går vi vekk fra faktura på e-post og avtalegiro for den månedlige treningsavgiften. Ny betalingsmåte er Vipps.

Alle medlemmer vil få e-post fra oss med forespørsel om å opprette ny betalingsavtale med Vipps faste betalinger.

Da slipper du å legge inn kredittkortet hos oss, og betalingen skjer automatisk, til rett tid.

Vi minner om at vi opererer med en årlig treningsavgift som er fordelt på 12 mnd. Treningsavgiften vil dermed trekkes fast hver måned så lenge du er medlem, også når vi har treningsfri i skoleferiene.

Vi har ingen bindingstid eller oppsigelsestid på medlemskapet i klubben.

For å komme i gang med betalingen klikker du på linken "Ja takk, jeg blir med videre", i e-posten som vi har sendt ut. Første betalingsmåned er januar og forfallsdato blir satt til den datoen du setter opp Vipps-avtalen. Avtalen løper til medlemsskapet blir sagt opp.

Hvert medlemsskap er personlig. Dersom du betaler for flere medlemmer må du sette opp en egen Vipps-avtale for hvert enkelt medlem gjennom linken som er sendt ut på e-post. Er du foreldre/foresatt, så husk å sett opp avtalen på selve barnet sin profil (ikke din som foreldre/foresatt). 

På "Min side" vil du til enhver tid finne oversikt over dine betalinger, treningstider og kontaktinformasjon til din instruktør. Du vil også få opp informasjon om kommende aktiviteter i klubben som treningssamlinger, gradering og sommerleir.

Logg inn via hjemmesiden vår, saltentkd.no. Brukernavn er din epost-adresse. Er det første gang du logger inn kan du klikke på "glemt passord" for å få tilsendt nytt.