Treningsavgift

Treningsavgiften betales med Vipps

Klubbens medlemssystem og betalingsløsning for treningsavgiften er integrert i nettsidene våre. Dette er felles for alle klubbene som tilhører NTN, som er vårt nasjonale Taekwon-Do forbund.

Treningsavgiften betales gjennom "Vipps gjentakende betaling". Da slipper du å legge inn kredittkortet hos oss, og betalingen skjer automatisk, til rett tid.

For å komme i gang med betalingen klikker du på linken "Ja takk, jeg blir med videre", i e-posten som sendes ut til nye medlemmer etter prøvetiden.

Første betalingsmåned og forfallsdato blir satt til den datoen du setter opp Vipps-avtalen. Avtalen løper til medlemsskapet blir sagt opp.

Hvert medlemsskap er personlig. Dersom du betaler for flere medlemmer må du sette opp en egen Vipps-avtale for hvert enkelt medlem gjennom linken som er sendt ut på e-post, eller på medlemsprofilen til hvert enkelt barn.

Pris på treningsavgift

Gjeldende priser på treningsavgiften i klubben kan du alltid finne under "Priser" på nettsiden vår.

For barn mellom 10-14 år kan man også benytte bruke "Fritidskortet" for å få redusert den månedlige treningsavgiften.

Problemer med å betale med Vipps?

Hvis du ikke har anledning til å betale for treningsavgiften gjennom Vipps kan du sende oss en e-post til info@saltentkd.no, så kan vi ordne en egen avtale med betaling av treningsavgift gjennom en vanlig faktura fra klubben.

Stopp fast betaling / utmelding

Vi ønsker gjerne din tilbakemelding på hvorfor du ikke ønsker å trene lengre hos oss og om det eventuelt er noe vi kan endre på for at du skal skifte mening. Ta gjerne kontakt med oss og del dine synspunkter.

Er det imidlertid ingenting vi kan gjøre og bestemmelsen om utmeldelse er tatt så sender du en e-post til utmelding@saltentkd.no, så kansellerer vi medlemskapet og stopper betalingen.

Du vil motta bekreftelse på e-post når utmeldingen er registrert og vi har avsluttet din vipps-avtale. Du som medlem har ikke mulighet til å avslutte denne selv i Vipps-appen.

Det kan ta noen få dager før Vipps-trekket stoppes, så det kan hende du blir trukket en siste gang, avhengig av hvilken trekkdato du har.