Informasjon til medlemmer i Salten Taekwon-Do Klubb

Nytt medlemssystem og betalingsløsning

Fra og med januar 2022 har klubben fått nytt medlemssystem, som også er integrert i de nye nettsidene våre. Dette er felles for alle klubbene som tilhører NTN, som er vårt nasjonale Taekwon-Do forbund.

Alle eksisterende medlemmer og/eller foresatte vil i disse dager motta e-post fra klubben, med informasjon om å oppdatere personopplysninger og opprette ny betalingsavtale.

Fra og med januar 2022 går vi over til å bruke Vipps faste betalinger for betaling av treningsavgiften. For eksisterende medlemmer skal informasjon om dette komme på e-post.

Den gamle løsningen med AvtaleGiro for betaling av treningsavgiften stoppet etter desember 2021. Hvis du mottar purringer eller fakturaer på e-post for treningsavgift fram til desember 2021 kan du trygt se bort fra disse.

Hvis du har spørsmål eller problemer med overgang til nytt betalingssystem kan du sende e-post til kontakt@saltentkd.no, så svarer vi deg som regel i løpet av et døgn, sånn at vi finner ut av en løsning.

Priser for treningsavgift

Treningsavgift betales månedlig i 12 like store beløp med automatisk Vipps-avtale

Avtalen baseres på oppdeling av en årlig avgift i 12 like deler (måneder). Man betaler dermed for hver måned så lenge man er medlem, også i sommerferien.

Priser pr. 01.01.2022:
Barn (barneskole):
 230,- pr. mnd. (2 760,- pr. år)
Ungdom (ungdomsskole): 270,- pr. mnd. (3 240,- pr. år)
Voksne (ferdig med ungdomsskole): 310,- pr. mnd. (3 720,- pr. år)

Treningsavgiften inkluderer alt av medlemskontingenter og forsikringer. Treningsavgiften dekker ikke nødvendig treningsutstyr, graderingsavgifter, seminarer/samlinger eller lignende.

Det er ikke bindingstid eller oppsigelsestid hos oss.

 

Dugnadsfri klubbdrift

Vi ønsker å presisere at vi finansierer klubbens aktivitetstilbud og daglige drift utelukkende gjennom medlemsavgifter og ulike tilskuddsordninger for idrettslag. Det betyr at vi ikke pålegger medlemmene våre å delta på inntektsbringende dugnad, loddsalg eller lignende.

 

Problemer med å betale med Vipps?

Hvis du ikke har anledning til å betale for treningsavgiften gjennom Vipps kan du sende oss en e-post til thomas@saltentkd.no, så kan vi ordne en egen avtale med betaling av treningsavgift gjennom en vanlig faktura fra klubben.

 

Utmelding

Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem, send e-post til utmelding@saltentkd.no, så kansellerer vi medlemskapet og stopper betalingen.