Salten Taekwon-Do på sosiale medier!

Her finner du oversikt og informasjon om hvordan du kan følge oss på sosiale medier, og hva vi bruker de ulike applikasjonene til.

Facebook

På Facebook legger vi ofte ut både nyheter og bilder. Alle medlemmer og foresatte bør like oss på Facebook for å få beskjeder og nyheter så raskt og enkelt som mulig. Du finner oss ved å søke etter "Salten Taekwon-Do Klubb", eller på adressen under:
http://www.facebook.com/saltentkd

I tillegg har vi egne Facebook-grupper for foresatte og utøvere.
Salten TKD - utøvere er gruppen for ungdom og voksne som trener i klubben. Fritreninger, mesterskap og Taekwon-Do-reiser er stikkordene.
Salten TKD - foresatte er gruppen for foreldre med barn i klubben. Kjøp og salg av brukt utstyr, samkjøring av transport og arrangementer for barnepartiene er stikkordene.

Instagram

På Instagram legger vi fra tid til annen ut aktuelle bilder, både fra klubben og andre steder i sammenheng med Taekwon-Do. Bruk gjerne hashtag #saltentkd hvis du selv tar Instagram-bilder du har lyst å dele med oss. Merk at det kan hende at vi deler bilder merket med #saltentkd på websiden, Facebook eller lignende. Du finner oss ved å søke på "saltentkd", eller på adressen under:
http://instagram.com/saltentkd

Snapchat

På Snapchat legger vi ut bilder og videoer når det er noe spesielt som skjer i klubben, slik som mesterskap og lignende. Vi heter "saltentaekwondo" på Snapchat.